Wij realiseren uw project

> Van strategie naar succes
De financiële basis staat. De visie én de strategie zijn bepaald. Het verbeteringstraject is uitgezet. Alles is klaar voor actie: het waarmaken (DOEN).  We spreken af wat het doel is en samen bewandelen we het pad naar succes. Elk project is bespreekbaar van 1 dag per week tot een volledige outsourcing. Ook dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

> Digitaliseren en innoveren
Huidige process digitaliseren, nieuwe (boekhoud)software of ERP systeem? De integratie van een overgenomen firma? De opening van een nieuwe locatie in België of in het buitenland? Schakel ons in voor de succesvolle realisatie van je grootse plannen. Wij verbeteren je service, vereenvoudigen en versoepelen lopende processen en verminderen je kosten.

> Mensen met focus
We zorgen voor de succesvolle implementatie van je strategie: de begeleiding en uitvoering van je project. Ons mensen houden het hoofd koel, bewaren de rust en bewaken de deadlines. Samen met en voor het bestaande team, realiseren we het gewenste resultaat. We bieden – op tijdelijke basis – alle gewenste structuur, kennis en ruimte praktijkervaring.

Bel of mail ons gerust voor een intake gesprek.
We vertellen graag hoe we samen met jou zorgen voor de succesvolle implementatie van jouw project! 

SCHAKEL ONS IN

Lanceer je droomcarrière

> Zoeken en vinden (aanwerving)
Het zoeken van een nieuwe sleutelfiguur binnen je onderneming is een serieus werkje. Welke talenten zal je nieuwe medewerker hebben? Welke persoonlijkheid past het beste bij jouw organisatie? PHINIX heeft een frisse blik op de arbeidsmarkt. Binnen onze eigen uitgebreide netwerk selecteren we de persoon die het best past binnen jouw onderneming. We zorgen altijd voor de beste match.

Wij regelen het volledige aanwervingsproces: profielomschrijving, zoekactie, rapportering en aanstelling. Samen, recht op het doel af.

> Projecten en bijspringen (tijdelijk)
Ondersteuning enkel voor de tijd nodig om doorheen een bepaalde periode te komen of project af te werken, met de juiste expertise leveren we een oplossing. Onze mensen zijn flexibel, goed op- en begeleid en kiezen bewust om klanten tijdelijk te ondersteunen.

> Coachen en groeien (klankbord)
Wil je verder komen in je vak en als ondernemer, dan is coaching onontbeerlijk. Soepel communiceren, mensen meekrijgen, voorkomen dat conflicten escaleren, goed leiderschap en zelfleiderschap: we coachen je graag naar een 2.0 versie van jezelf.