ZOMERUUR – een uurtje minder wakker liggen

Afgelopen weekend was het weer zo ver, we hebben onze klok weer op zomeruur gezet. Dat betekende ook een uurtje minder slapen,… of was het eerder een uurtje minder wakker liggen?

Het was vorige week weer nagelbijtend afwachten welke maatregelen we konden verwachten. Eens de persconferentie achter de rug begonnen we allemaal opnieuw te puzzelen. We gaan op zoek naar een nieuw brokje energie om ons in de zoveelste bocht te wringen.

Onze kinderen zullen weer meer verschijnen op de achtergrond in de huiskamers tijdens vergaderingen en gesprekken. Zelfstandigen en ondernemers buigen zich weer over vraagstukken over de toekomst van hun zaak. Organisatoren van paaskampen en sportverenigingen verdiepen zich in hun planning. Ondertussen kruist het zorgpersoneel zijn vingers dat de 3de golf niet de spuigaten uit loopt.

Iedereen geeft het beste van zichzelf omdat we zoveel geven om elkaar.

PHINIX is ook betrokken bij jouw zaak en dat verandert niet. Onze meetings zijn weer meer digitaal, maar we blijven er voor jullie. Bel ons gerust op, en vraag hoe wij jou kunnen helpen bij jouw puzzel.

Laten we er opnieuw samen het best van maken!