Vrolijk Pasen: Tennisballen rapen of de Ronde Van Vlaanderen?

Een verlengd weekend, dat schept de illusie van extra tijd te hebben. Met de meest wilde plannen in ons achterhoofd, startten we aan het paasweekend.

Vincent en Nick halen hun fiets boven dit weekend voor een heus fietstochtje, alsof ze zelf de Ronde van Vlaanderen willen rijden. Moeilijke keuze:  zelf gaan fietsen of kijken, of combineren…, net op tijd terug zijn voor de aankomst of toch de hele wedstrijd volgen.. ?

Elke die laat de fiets even links liggen, want zij geniet met volle tuigen dat ze eindelijk terug kan tennissen. Ze had er zo lang naar uitgekeken! Ze trekt dit weekend met haar nieuwe tennisballen in de aanslag naar een op en top geprepareerd tennisveld. Er eerst even terug inkomen met een lichte opwarming met wat balletjes rustig heen en weer te slaan. Het zal snel terug vertrouwd aanvoelen en dan komt er zeker wedstrijdje aan.

Geen tennis of fiets? Dan nog snel even te profiteren van het mooie weer om de tuin in orde brengen met snoeiwerken, en plantje hier en daar. Kirsten steekt alvast de handen uit de mouwen. Niet te warm, dus we kunnen wel wat verzetten. Het is dan ook een belangrijk weekend voor onze tuin, want niet minder dan de paashaas komt langs. Of waren het de klokken uit Rome? Of allebei? Gelukkig hebben onze kinderen zelf genoeg fantasie om dit vraagstuk zelf of op te lossen.

Geniet van het paasweekend!