betrokken bij de zaak

Strategisch Schakelen

Strategisch Schakelen
Jij hebt nood aan:
  • de volgende stap in je ondernemen
  • een slimme oplossing voor een complexe situatie
  • advisering en praktische begeleiding bij je financiële management
Wij bieden:
  • een vat aan kennis en ervaring gelijk aan CFO/financieel directeur
  • een open, eerlijk en transparant klankbord
  • maandelijkse rapportering

We zijn jouw ervaren financiële adviseur en rots in de branding. Met ons kun je strategisch schakelen als je daar behoefte aan hebt. Schakel ons in voor advies bij de dagelijkse bedrijfsvoering of grote nieuwe projecten.

VAN VISIE NAAR WERKELIJKHEID
Een visie is mooi. Die visie waarmaken is nog mooier en een voorwaarde voor succes. Daarom is PHINIX graag een strategische sparring partner voor uw bedrijf.Voor de oplossingen waar je zelf nog niet aan dacht. Voor die projecten waar je zelf minder ervaring met hebt. Als open, eerlijk en transparent klankbord en ervaring als coach. Vaste tijdstippen, op afstand of bij jouw op kantoor, maak de afspraak maar.


WIJ KIJKEN VERDER DAN JE CIJFERS
Natuurlijk wil je inzicht in je cijfers. Je wilt altijd op de hoogte zijn van alle financiële feiten. Meten = weten: hoe staat je bedrijf er nu financieel voor? En over een jaar? Is je bedrijf financieel gezond? Weten is echter niet genoeg. Het draait om de juiste actie die je onderneemt, op basis van die cijfers. Van willen naar waarmaken.


WE DOEN MEER DAN JE CIJFERS

Je cijfers goed interpreteren. De juiste conclusies uit je cijfers trekken. Actie ondernemen op basis van die conclusies. Voor ons is het dagelijkse werk. We vinden het leuk, én we zijn er goed in.

Zoek je een analyticus, fiscalist, strateeg, adviseur of no-nonses klankbord? Iemand die jouw bedrijf aanvoelt, jouw markt wil begrijpen én strategisch, financieel of fiscaal kansen ziet & risico’s beperkt? Onze specialiteit is het optimaliseren van de groei en de gezondheid van je onderneming. Kostenreductie, (de)centralisatieprojecten, processen stroomlijnen en een verbeterde klantenservice: we schakelen graag met je mee.

Bel of mail ons gerust voor een adviesgesprek. We vertellen graag hoe we voor jouw bedrijf de volgende stap zien en financieel gezond blijven.

WELKE STRATEGISCHE MEETING PLANNEN WE?