betrokken bij de zaak

Project Ondersteuning

Project Ondersteuning
Jij hebt nood aan:
  • nieuwe boekhoudsoftware of een nieuw ERP systeem
  • begeleiding bij de integratie van een overgenomen firma
  • Leiding / hervorming van een finance team
  • advies bij een oprichting, nieuwe vestiging, verhuis naar een andere locatie (binnenland of buitenland)
Wij bieden:
  • tijdelijke ondersteuning bij je project
  • heldere structuur, concreet plan van aanpak en een bak met kennis
  • deskundig financieel en organisatorisch advies, een frisse blik en een vat vol praktijkervaring

We zijn jouw tijdelijke, ervaren in-house projectmanager, integratiespecialist, consultant of cfo. Die een succesvolle herstructurering, grote aankoop of implementatie in goede banen leidt.

VAN STRATEGIE NAAR SUCCES
De financiële basis staat. De visie én de strategie zijn bepaald. Het verbeteringstraject is uitgezet. Alles is klaar voor actie: het waarmaken. Het succes! We spreken af wat het doel is, en samen bewandelen we het pad naar succes. Elk project is bespreekbaar van 1 dag per week tot een volledige projectoutsourcing. Ook dat kun je met een gerust hart aan ons overlaten.


BEGELEIDEN EN UITVOEREN

Nieuwe boekhoudsoftware of ERP systeem? De integratie van een overgenomen firma? De opening van een nieuwe locatie in België of in het buitenland? Schakel ons in voor de succesvolle realisatie van je grootse plannen. Wij verbeteren je service, vereenvoudigen en versoepelen lopende processen en verminderen je kosten.


STRUCTUUR EN OVERZICHT
We kunnen ook zorgen voor de succesvolle implementatie van je strategie: de begeleiding en uitvoering van je project. We zorgen voor kalmte en overzicht. We houden het hoofd koel, en bewaken de rust en de deadlines.

Indien gewenst schakelen we deskundige specialisten in vanuit ons eigen zakelijke netwerk. We bieden je – op tijdelijke basis – alle gewenste structuur, kennis en ruimte praktijkervaring.

Bel of mail ons gerust voor een adviesgesprek. We vertellen graag hoe we samen met jou zorgen voor de succesvolle implementatie van jouw project!

Welke mooie plannen kunnen wij hlpen realiseren?