Lente- en sportkriebels bij PHINIX

Eindelijk! De lente is daar! Een prachtig zonnig weekend. De batterijen helemaal opgeladen voor een nieuwe werkweek. Helemaal klaar om onze klanten en kandidaat dossierbeheerders te ontvangen. Er staat weer heel wat op het programma deze week. 

Nieuwjaar is standaard het mega-cliché moment voor goede voornemens. Vaak zijn deze goede gedachten uitgedoofd tegen de lente. Afgelopen weekend hebben we dan toch een staaltje doorzettingsvermogen getoond in de vervolmaking van de start-to-run- klassieker, met een loop van 5km. Kirsten trok met haar oudste dochter naar Zandhoven voor een mooie trail van 5km om de lente te gaan opsnuiven tussen de eerste bloesems.

Uiteraard is Kirsten niet de enige die in deze tijden begon met lopen. En dat is ook te merken bij Phinix. Ook Karen is dit voorjaar gestart met start-to-run. Vincent daarentegen loopt al vlotjes de 5km, maar begon vooral te lopen ter vervanging van zijn voetbaltrainingen. 

Je hoort het we laten ons graag van onze sportiefste kant zien deze week, wat een beetje zon al niet kan doen.

We hebben hier nog tal van andere sportievelingen bij Phinix. Elke snakt ernaar dat haar favoriete tennisveld weer open gaat en Nick die ruilt zijn wagen wekelijks voor een fietstocht naar de klant (40km heen, 40 km terug).

Wandelen en fietsen doen we allen geregeld, maar daarmee zijn we tegenwoordig niet al te origineel. Het was nochtans heerlijk om een frisse neus te halen in deze heerlijke zonnestralen, te genieten van de talrijke kleuren die overal opduiken aan bomen, struiken en bloemen die komen piepen. 

Wat was het een fijn weekend!