Get to know PHINIX: Het kantoor

BONHEIDEN – Zaakvoerder Sven Dekimpe van Finadvies Groep Rombauts en Nick Verbeke, managing partner van Phinix hebben elkaar gevonden in een pand in het Dorp van Bonheiden. Alhoewel beide bedrijven onafhankelijk van elkaar werkten delen ze toch dezelfde kantoorruimte.

Toen Sven hoorde dat Nick Verbeke van Phinix op zoek was naar kantoorruimte op een meer visibele plaats vonden de twee elkaar snel. Phinix werd opgericht in 2016 en geeft boekhoudkundig en administratief advies aan kleinere bedrijven en KMO’s. “Ik werkte samen met één andere medewerker vanuit mijn eigen woning. Ondertussen zijn we echter met vijf medewerkers en was ik dus op zoek naar een geschikte locatie. Op 1 januari 2021 zijn we hier ingetrokken en werken we samen met Sven onder één dak. Het is een zeer interessante plek die ons meer zichtbaarheid geeft en bovendien een zeer leuke werkplek.”

Ook Nick Verbeke gelooft in de nieuwe manier van werken. “Het is zelfs aangenamer dan voor de coronaperiode. Bovendien is er door deze situatie een versnelling gekomen in de digitalisering. Zelf waren we daar al eventjes mee bezig, maar voor onze klanten is dit een stimulans om over te schakelen op digitale processen.”

www.phinix.be www.finadvisgroep-rombauts.be